Nahajate se tukaj

Oddaja vloge za soglasje za samooskrbo

Storitev je namenjena oddaji enotne vloge za izdajo soglasja za priključitev naprav za samooskrbo z električno energijo. Tega obrazca ne uporabljajte za oddajo drugih vlog.

Navodila:

  • Najprej prenesete k sebi enotno vlogo v PDF in jo izpolnete tako, da vnesete podatke s pomočjo tipkovnice v pripravljena polja. 

 Enotna Vloga

  • Izpolnjen PDF podpišete elektronsko ali lastnoročno. V kolikor je podpis lastnoročen, morate podpisano vlogo skenirati.
  • Nato izpolnete spodnji obrazec, priložite podpisan PDF in priloge. (enopolna shema, soglasje solastnikov nepremičnine, izpis iz zemljiške knjige, soglasje/pooblastilo lastnika za vlagatelja, itd...)

Prosimo, da vpišete točne podatke, sicer vaše vloge ne bomo mogli sprejeti kot popolne. 

V roku dveh dni boste s strani Elektro Primorska d.d. prejeli potrdilo o prejemu vloge.

Morebitne zahteve za dopolnitev boste prejeli potem, ko bo vloga vsebinsko pregledana.

V kolikor po preteku treh dni ne prejmete potrdila o prejemu vloge, nas kontaktirajte. 

Primer: 7-99998
Files must be less than 19 MB.
Allowed file types: pdf.
Files must be less than 19 MB.
Allowed file types: tar zip.
Primer: 0038651424625
Opomba: Prva možnost (na podlagi 315.a člena Energetskega zakona), omogoča obračun proizvedene in porabljene električne energije na letni ravni (net – metering). Ta način obračuna zagotavlja hkrati tudi naložbeno pomoč gradnji proizvodne naprave za samooskrbo.

Strinjam se s pogoji uporabein pravili varstva osebnih podatkov družbe Elektro Primorska, d. d. Seznanjen/a sem, da bo družba posredovane osebne podatke obdelovala izključno za namen izdaje soglasja za priključitev in povezanih postopkih.